Mijn Bibliotheek  

Laden...
Resultaten 1 - 5 van 5
E-book spreekuur in Bibliotheek Hasselt

E-book spreekuur in Bibliotheek Hasselt

Al een aantal jaren is het mogelijk e-books te lenen via de Bibliotheek, zowel voor de e-reader, tablet als smartphone. Jaarlijks zien we het gebruik in Zwartewaterland toenemen. Zo waren er in 2014 189 accounts in Zwartewaterland waarop minstens één e-book was gedownload. Eind 2017 waren dat 299 accounts. In 2014 hebben de accounts samen 1.484 e-books geleend, in 2017 waren dat er 5.704. Bijna vier keer zoveel!

poppenkast sinterklaas

in het kader van de Kinderboekenweek: thema Vriendschap

Poppenkast voorstelling i.p.v. voorlezen in de bibliotheek Hasselt. Woensdag middag 17 oktober om 15.00 uur kruipt Gerda Buter weer achter de poppenkast.

Met een Jan Klaassen verhaal over vriendschap en wat dat betekent, kunnen kinderen tot 7 jaar weer komen genieten.

 

Gluren bij de buren: concert door duo Just Fantasy

Gluren bij de buren: concert door duo Just Fantasy

Het duo 'Just Fantasy' bestaat uit de organist Henk Veldman en de sopraan Marjon Strijk en het bijzondere ervan is dat dit duo hedendaagse POPsongs laat horen in bewerkingen van Henk Veldman.

 

‘Paul van Ostaijen’ door Jan Kristen

‘Paul van Ostaijen’ door Jan Kristen

Cursus Literatuur: ‘Paul van Ostaijen’ door Jan Kristen

Buurttafel

Buurttafel Hasselt

Vrijdag 26 oktober is in Bibliotheek Hasselt in samenwerking met Welzijn Ouderen: Buurttafel Hasselt. Samen met uw buurtgenoten, familie, mantelzorger, vriend(in) aan tafel. We serveren een uitgebreide brood- maaltijd; met elke keer een seizoen verrassing!