Bridge cursus

Lijkt het je dit ook wel wat, maar ken je het spel niet? Bij voldoende belangstelling zal in de bibliotheek een bridgecursus worden gegeven. Gedurende tien lessen zal een basis voor deze kaartsport worden gelegd.

Bridge is een spannend en boeiend kaartspel. Bij bridge speelt u samen met uw partner tegen twee tegenstanders. Op elk spel probeert u met uw partner meer slagen te maken dan de tegenstanders. Een spel duurt ongeveer tienminuten. Voldoende kansen dus om je te revancheren na een spel dat niet zo goed ging. Omdat je steeds tegen andere paren speelt, is bridge een sociale sport.

Opgeven kan in de bibliotheek of via Opgave kan per paar of per persoon.

Twaalf donderdagochtenden: 10, 17, 24 en 31 jan, 7, 14, 21 en 28 febr, 7, 14, 21 en 28 maart docent: Mathie Kloosterman

van 9:30 – 11.30 uur Bibliotheek Hasselt

Kosten: € 65,00 voor SCAB leden, € 80,00 voor niet leden