Workshop en expositie in Bibliotheek Hasselt door Dolgor Art

Op zaterdag 19 januari van 10.00 – 13.30 uur geeft zij een workshop schilderen in Bibliotheek Hasselt.

Gedurende de maanden januari, februari en maart exposeert Dolgor in de bibliotheek Hasselt.

Dolgor is geboren in Rusland, in de Siberische stad Chita, in de buurt van het prachtige Baikal Meer. Sinds 2003 woont ze in Nederland ( nu in Hasselt)

Na een tragische gebeurtenis besloot zij een andere weg in te slaan, zocht een manier om haar pijn te bestrijden en vond dat in het schilderen. Dat was het begin van een nieuwe persoonlijke ontwikkeling: “Ik vind het fijn om mezelf te uiten met behulp van de kwast. Ik experimenteer met verschillende technieken, materialen en stijlen. Op dit moment focus ik me op landschappen en stadsgezichten. Het Nederlandse landschap fascineert me enorm. Ook krijg ik inspiratie uit etnische tradities en verbazingwekkende sprookjes, die ik vorm geef in magisch realistisch werk.” Naast het maken van schilderijen, portretten en opdrachten in muurschildering geeft Dolgor cursus schilderen met acryl/olieverf voor beginners en gevorderden in haar atelier aan huis in Hasselt.

Op zaterdag 19 januari van 10.00 – 13.30 uur geeft zij een workshop schilderen in de bibliotheek.

Kosten 35,- SCAB vrienden, 45,- niet leden ( incl. materiaal en lunch)

Opgave: of inschrijfformulier bibliotheek.

Iedere deelnemer gaat met een schilderij naar huis!

Ik ga akkoord met de privacyverklaring