Waarschuwing

Er is momenteel een storing waardoor het zoeken in en het reserveren/verlengen van collectie tijdelijk niet mogelijk is. Excuses voor het ongemak.

Regel het met je DigiD: werken met de e-overheid

Belastingaangifte doen, een afspraak maken bij de gemeente, huurtoeslag aanvragen; alles gaat tegenwoordig met de computer. Met veel invulformulieren en je digitale handtekening: DigiD. Veel mensen vinden dit moeilijk.De cursus Digisterker - Werken met de e-overheid helpt u op weg.

Wat leert u bij deze cursus?
De overheden doen steeds meer via het internet. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, om werk zoeken of om het doorgeven van een verhuizing. En vanaf 2017 gaat alle communicatie met de overheid via internet.
U leert handige informatie te vinden en hoe u iets moet aanvragen bij bijvoorbeeld je eigen gemeente. Ook krijgt u te zien wat de overheid allemaal al over je weet, zoals de opbouw van je AOW. Verder leert u in vier bijeenkomsten hoe u een DigiD kunt aanvragen en hoe u DigiD kunt gebruiken.
De cursussen worden georganiseerd door Bibliotheek Zwartewaterland.

Toegang € 15,-  incl. werkboek en consumpties.

U kunt u opgeven bij de balie van uw bibliotheek of via onderstaand opgaveformulier. U hoeft geen lid van de Bibliotheek te zijn.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring