Foto’s van Alie Kant

In de bibliotheek te Hasselt exposeert Alie Kant een aantal van haar mooiste foto´s. Niet alleen de foto´s zijn bijzonder, maar ook het materiaal waarop de foto´s zijn afgedrukt.

Ook over de lijsten is goed nagedacht . Ze is altijd opzoek naar interessante beelden. Die zij zoekt in steden en het abstracte. Maar ook is ze zich erop gaan toeleggen om via portretfotografie het karakter van een persoon te vangen. Daarnaast houdt Alie zich in haar eigen fotostudio in Hasselt ook bezig met productfotografie. Hierbij gaat het erom via techniek, belichting en stylen én het werken met verschillende materialen tot een perfect resultaat te komen.

Er valt op de expositie dus veel te genieten en is zeker een extra bezoek aan de bibliotheek waard. De expositie begint op maandag 24 juni en is de hele zomer tijdens openingsuren van de bibliotheek te bezichtigen.