Multiculturele koffieochtend voor vrouwen

Gezondheid is meer dan goed eten en voldoende bewegen. Het is ook meedoen in de samenleving. Ter ondersteuning van hun inburgering helpt deze koffieochtend vrouwen uit andere culturen hun weg te vinden in de gemeente Zwartewaterland.

De multiculturele koffieochtend is aangesloten bij Gezond en Gelukkig Zwartewaterland en bewust laagdrempelig. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voorwaarden zijn er eigenlijk ook niet. Behalve dan dat je roots buiten Nederland liggen en dat je inwoners van Zwartewaterland bent.

Gezelligheid is belangrijk, maar de koffieochtend helpt de vrouwen ook echt op weg in Zwartewaterland. De koffieochtend speelt zich nu nog hoofdzakelijk af in de Bibliotheek Hasselt, maar voor de toekomst wordt ook gedacht aan uitstapjes.

Datum woensdag 10 april 2024
Tijd 10:00 tot 11:30 uur
Waar Bibliotheek Hasselt
Voor wie Volwassenen (18+)