Taalmorgen in Bibliotheek Zwartsluis

Elke maandagochtend is er taalmorgen in Bibliotheek Zwartsluis. Tijdens deze taalochtenden ben je actief bezig met de Nederlandse taal en maak je kennis met andere culturen/talen. Dat onder het genot van een kopje koffie of thee.

Elke week zijn er andere taalactiviteiten, zoals het praten over een onderwerp, het lezen en begrijpen van teksten/boekjes, het doen van (taal)spellen, kwartetten en het bespreken van typisch Nederlandse zaken. De ochtend wordt begeleid door een medewerker van de Bibliotheek.

Iedereen die het leuk vindt om samen een kop koffie/thee te drinken en geinteresserd is in de Nederlandse taal en andere culturen/talen is van harte welkom. Moeders kunnen hun jonge kinderen meenemen.

De ochtend is van 09.30 - 11.15 uur in Bibliotheek Zwartsluis