Cursus Digivitaler

Ook in de gezondheidszorg kun je steeds meer digitaal regelen. Wat dacht je van online een afspraak inplannen bij de huisarts? Of online een herhaalrecept voor je medicijnen regelen? Deze en andere online zorgaspecten leer je tijdens de cursus Digivitaler.

Tijdens de cursus Digivitaler leer je werken met onder andere Thuisarts.nl, Apotheek.nl, gezondheidsapps, het patiëntenportaal van het ziekenhuis, het patiëntenportaal van de huisarts en het videoconsult.

De cursus bestaat uit drie lessen, die wekelijks op maandag van 10.00 tot 12.00 uur plaatsvinden in de Bibliotheek Hasselt. Voor deze cursus zijn de lessen op maandag 8 april, 15 april en 22 april 2024.

Interesse? Meld je dan aan via de oranje button onderaan deze pagina of via de Bibliotheek Hasselt, telefoon: 038-4771716, mail: . Er is plek voor maximaal acht deelnemers. Deelname is gratis.

Inschrijven is niet (meer) mogelijk

Datum maandag 8 april 2024
Tijd 10:00 tot 12:00 uur
Capaciteit 8