Zou jij later drakenkweker willen worden?

In deze game, die je speelt op een smartphone of tablet, ontdek je een aantal werelden waarbij je verschillende beroepen tegenkomt. Dat is een mix van echte beroepen, zoals een dierenarts en fantasie beroepen, zoals de drakenkweker. Je komt er tijdens het gamen achter wat het beroep is en wat voor een werkzaamheden je moet doen.

Elke wereld heeft een eigen thema, bijvoorbeeld cultuur. In die wereld kom je personen tegen die een beroep hebben wat met dat thema te maken heeft. Je wint het spel als het boekenfiguurtje van alle kleuren is voorzien. Dat kan door in totaal zes werelden aan te doen. De zesde wereld is alleen te bereiken als je de geheime volgorde afloopt. Lukt dat niet, dan kun je de game opnieuw spelen, andere keuzes maken en proberen de laatste wereld te ontdekken!

Deze game is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar je kunt het gratis spelen van 6 t/m 14 oktober in al onze vestigingen. Heb je zelf geen tablet of smartphone? Dan kun je een device lenen in je Bibliotheek.

Datum woensdag 6 oktober 2021
Einddatum zaterdag 16 oktober 2021