Loket voor digitale vragen

De wereld om ons heen wordt steeds digitaler. En het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend dat iedereen daarmee om kan gaan en er gebruik van maakt. Voor veel mensen is dit echter heel lastig. Daarom is in Bibliotheek Hasselt een inloopspreekuur waar mensen uit Zwartewaterland terecht kunnen voor al hun digitale vragen.

Van 10.00 tot 11.30 uur kunt u wekelijks op vrijdag terecht in Bibliotheek Hasselt voor allerlei digitale vragen. Ervaren vrijwilligers staan dan voor je klaar om je met digitale raad en daad bij te staan. En je verder te helpen in de wereld van vandaag, waarin de computer steeds belangrijker wordt.

Heb je problemen met het aanvragen van een DigiD? Vragen over de donorregistratie of coronamelder? Wil je een huis gaan huren, maar vind je het lastig om te werken met de website van je woningcorporatie? Je moet een account aanmaken, maar hebt geen emailadres? Hoe verstuur je een Whatsapp? Hoe krijg je een E-book op de E-reader? Hoe kan je digitaal een formulier invullen en terugsturen? Met deze en andere digitale problemen willen onze vrijwilligers je graag helpen. Wij respecteren je privacy en werken volgens AVG normen.

En krijg je de smaak te pakken, dan kunnen we je ook doorverwijzen naar cursussen die uw digitale vaardigheden verhogen.

Inschrijven is niet (meer) mogelijk

Datum vrijdag 22 oktober 2021
Tijd 10:00 tot 11:30 uur
Waar Bibliotheek Hasselt