Buurtkamer Zwartsluis

Samen gezellig kletsen, wandelen of een spelletje doen. Er even lekker tussenuit als je veel alleen thuis zit of juist even samen met je partner erop uit. Van harte welkom bij de buurtkamer!

De buurtkamer is bedoeld voor zelfstandig wonende senioren in Zwartsluis. Wanneer je alleen woont en zin hebt om samen met anderen tijd door te brengen. Of wanneer je mantelzorger bent voor je partner en je er samen even tusssenuit wilt. Op dinsdagmiddag is er tijd om samen koffie te drinken en met elkaar te bedenken of jullie zin hebben in een leuke activiteit.

Voor €2,- ontvang je een lekker kop koffie of thee en is er de mogelijkheid om materialen voor activiteiten te kopen. Bijvoorbeeld voor een bordspel maar ook toegang tot een leuk uitje. Het geld kan ter plekke worden betaald.

Zin om een keer langs te komen? Van harte welkom!

Datum dinsdag 23 augustus 2022
Tijd 14:00 tot 16:00 uur
Waar Bibliotheek Zwartsluis
Voor wie Volwassenen (18+)