Website voorlezen

E-books bij Bibliotheek Zwartewaterland

 • E-books bij Bibliotheek Zwartewaterland

  Welkom! Wilt u graag digitaal lezen? Dan bent u hier aan het goede adres. Op deze pagina vindt u alle informatie over de mogelijkheden die de Bibliotheek u te bieden heeft. Download één van de vele klassieke meesterwerken. Of lees direct online, zonder te downloaden. U kunt bij ons ook e-readers lenen, om uit te proberen. Veel leesplezier!

Wise Bibliotheek App

Met de Bibliotheek Wise app regel je eenvoudig de belangrijkste bibliotheekzaken met je smartphone of tablet. Download de gratis app en ontdek zelf het gemak en de mogelijkheden.

Direct online lezen zonder te downloaden!

E-Books

Word lid van de Bibliotheek

Download klassiekers als e-book!

Banner

Klassieke werken van literatuurgiganten als Shakespeare, Tolstoy, Twain, 'onze eigen' Beets, Nescio en Couperus zijn nu rechtstreeks te downloaden via de catalogus van de Bibliotheek. Kies uit ruim 35.000 e-books om te lezen op laptop, tablet of e-reader. Benieuwd naar ons aanbod?
Blader door de collectie of vul een zoekopdracht in via het invulveld.

E-books abonnement

Vraag & Antwoord e-books

 • Vraag & Antwoord

  Alle veelgestelde vragen en antwoorden over digitaal lezen, ebooks en ereaders op een rijtje.

  Naar veelgestelde vragen over e-books

 • eReaders.nl

  Een website met veel informatie over digitaal lezen: nieuws, reviews, kieswijzers en nog veel meer.

  Naar ereaders.nl

Leen een e-reader

Biliotheek Zwartewaterland biedt de mogelijkheid een e-reader gratis uit te proberen. Wat kan ik met zo'n apparaat? Hoe werkt het? Is het echt zo handig als men zegt? Is het iets voor mij om aan te schaffen? Op de e-reader staan al verschillende titels: voor elk wat wils om deze nieuwe manier van lezen uit te proberen.