Voor welke leeftijd?: 12-18 (tieners/jongeren), 18+ (iedereen boven 18)
Locatie en service: Klantenservice

Blijf up-to-date over Bibliotheek Zwartewaterland

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe aanwinsten van boeken, tijdschriften, muziek en film en leuke, verrassende, leerzame, spannende activiteiten? Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief!

Voor wie?
De nieuwsbrief is voor iedereen: ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Zo blijf je altijd up-to-date over activiteiten die zowel voor leden als ook voor niet leden worden georganiseerd.

Nieuwsbrief voor iedereen

Coronavirus: Bibliotheek Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis zijn gesloten t/m 28 april en alle activiteiten tot die datum gaan niet door. Alle materialen die je thuis hebt zijn boetevrij en reserveringen bewaren we tot na die datum. Op maandag t/m vrijdag zijn wij tussen 10.00 en 12.00 uur telefonisch bereikbaar via 0522 - 46 20 44