Nieuws Bibliotheek Zwartewaterland

Resultaten 1 - 5 van 6

Wijziging Bibliotheekreglement

Gepubliceerd op: maandag 16 april 2018

Met ingang van 25 mei gaat, mede in verband met de nieuwe privacy wetgeving, een nieuw Bibliotheekreglement van kracht. Belangrijkste wijziging is dat de uitleenvoorwaarden geintegreerd zijn in het nieuwe Bibliotheekreglement.

Ontdek je favoriete films op Filmbieb!

Gepubliceerd op: dinsdag 20 maart 2018

Op Filmbieb vind je een grote collectie films en series die je kunt lenen met je bibliotheekpas.

Bibliotheek Genemuiden gaat sluiten op dinsdag

Gepubliceerd op: maandag 12 maart 2018

Sinds vorig najaar was Bbliotheek Genemuiden ook op dinsdagmiddag open. Helaas zijn wij genoodzaakt om m.i.v. dinsdag 10 april de Bibliotheek op dinsdag te sluiten.

De Bibliotheek heeft je advies nodig! Doe je mee aan ons Biebpanel?

Gepubliceerd op: maandag 26 februari 2018

Heb jij een mening over allerlei onderwerpen? Dan krijg je nu de kans om daar iets mee te doen! Doe mee met ons online klantenpanel en geef jouw mening over allerlei zaken waar de Bibliotheek mee bezig is.

Hulp in contact met de e-overheid via openbare bibliotheken

Gepubliceerd op: maandag 12 februari 2018

De Belastingdienst, de Koninklijke Bibliotheek (KB) en de openbare bibliotheken gaan samenwerken om mensen te helpen in hun contact met de e-overheid.