Nieuws Bibliotheek Zwartewaterland

• Bibliotheek Zwartewaterland

Toekomst uitleenpost Kamperzeedijk

Gepubliceerd op: woensdag 08 november 2017

Bibliotheek Zwartewaterland heeft momenteel een uitleenpost in Kamperzeedijk in Gemeenschapscentrum de Driester. Deze uitleenpost gaat echter in 2018 sluiten.

Bibliotheken in Genemuiden en Hasselt vaker open

Gepubliceerd op: woensdag 04 oktober 2017

Om alle leden en niet-leden nog meer te laten genieten van onze Bibliotheken in Genemuiden en Hasselt hebben we de mogelijkheid om ons te bezoeken verruimd. Nog vaker materialen lenen, een tijdschrift of krantje lezen. En dan ook nog eens op dinsdag in Genemuiden en op vrijdag in Hasselt.

Werken op een interessante werk- en ontmoetingsplek

Gepubliceerd op: donderdag 17 augustus 2017

Bibliotheek Genemuiden zoekt vrijwilligers

De mooiste romans, de spannendste detectives en thrillers, de grappigste kinderboeken, boeiende e-books, fascinerende films en nog veel meer vindt u in de Bibliotheek Zwartewaterland. Wie zou daar nou niet willen werken? De Bibliotheek Genemuiden is voor uitbreiding van het team op zoek naar een vrijwilliger(s).

Belangrijke wijziging 'Mijn Bibliotheek'

Gepubliceerd op: vrijdag 11 maart 2016

Maandag 14 maart vindt er een update van ons bibliotheeksysteem plaats. Dit betekent ondermeer dat uw wachtwoord om in te loggen in 'Mijn Bibliotheek' hoofdletter gevoelig wordt. Mocht u vanaf maandag 14 maart niet kunnen inloggen, wijzig dan uw wachtwoord en let daarbij op het gebruik van hoofdletters!

Voor vragen kunt u terecht bij onze Bibliotheekmedewerkers!

Hulp in contact met de e-overheid via openbare bibliotheken

Gepubliceerd op: woensdag 24 februari 2016

De Belastingdienst, de Koninklijke Bibliotheek (KB) en de openbare bibliotheken gaan samenwerken om mensen te helpen in hun contact met de e-overheid.