Nieuws Bibliotheek Zwartewaterland

Resultaten 1 - 4 van 4

Belangrijke wijziging 'Mijn Bibliotheek'

Gepubliceerd op: vrijdag 11 maart 2016

Maandag 14 maart vindt er een update van ons bibliotheeksysteem plaats. Dit betekent ondermeer dat uw wachtwoord om in te loggen in 'Mijn Bibliotheek' hoofdletter gevoelig wordt. Mocht u vanaf maandag 14 maart niet kunnen inloggen, wijzig dan uw wachtwoord en let daarbij op het gebruik van hoofdletters!

Voor vragen kunt u terecht bij onze Bibliotheekmedewerkers!

Hulp in contact met de e-overheid via openbare bibliotheken

Gepubliceerd op: woensdag 24 februari 2016

De Belastingdienst, de Koninklijke Bibliotheek (KB) en de openbare bibliotheken gaan samenwerken om mensen te helpen in hun contact met de e-overheid.

Bibliotheek Zwartewaterland zoekt vrijwilligers

Gepubliceerd op: maandag 15 februari 2016

De Bibliotheek zoekt vrijwillige gastvrouwen/-heren voor de vestigingen Hasselt, Genemuiden en Zwartsluis die een vast dagdeel per week in de Bibliotheek willen werken.

Blokkade lidmaatschapspas na 2 maanden

Gepubliceerd op: dinsdag 20 oktober 2015

Er is een wijziging in het aantal maanden dat u uw registraties (o.a. boetgelden) open mag laten staan. Heeft u openstaande registraties? Dan moeten die na uiterlijk 2 maanden voldaan zijn. Is dat niet het geval. Dan wordt uw pas geblokeerd, het is dan niet meer mogelijk om via onze website te reserveren of te verlengen en in de bibliotheek kunt u geen materialen meer lenen. De blokkade kunt u opheffen door het verschuldigde bedrag te voldoen in uw bibliotheek of via de website.

De wijziging heeft plaatsgevonden omdat te veel leden te lang registraties open hadden staan.

Mocht u over het bovenstaande vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met uw bibliotheek.