Bibliotheek Zwartewaterland zoekt vrijwilligers

Gepubliceerd op: maandag 15 februari 2016
Bibliotheek Zwartewaterland zoekt vrijwilligers

De Bibliotheek zoekt vrijwillige gastvrouwen/-heren voor de vestigingen Hasselt, Genemuiden en Zwartsluis die een vast dagdeel per week in de Bibliotheek willen werken.

Wat vragen wij van u?
• Klantgericht
• Accuraat
• Goede mondelinge communicatie
• Ervaring met de computer
• Kan protocollen en werkafspraken m.b.t. het beheer van de Bibliotheek toepassen
• U bent een dagdeel per week beschikbaar
• Zelfstandig werken

Wat gaat u onder andere doen?
• Opruimen en controle van de collectie
• Afhandelen en beantwoorden van eenvoudige vragen van klanten
• Uitvoeren van eenvoudige, veel voorkomende handelingen in het bibliotheeksysteem

Wij bieden u
U krijgt een instructie, waarna u direct aan de slag kunt. Bovendien bieden wij u een interessante en uitdagende werk- en ontmoetingsplek. Vrijwilligers ontvangen een gratis lidmaatschap van de Bibliotheek.

Hebt u interesse of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met Romy Tiemes, Hoofd Frontoffice van Bibliotheek Zwartewaterland.
Zij is bereikbaar via:

Voor meer informatie over Bibliotheek Zwartewaterland en de openingstijden zie www.bibliotheekzwartewaterland.nl Voor meer informatie over vrijwilligerswerk voor Bibliotheek Zwartewaterland klikt u hier.