Werken op een interessante werk- en ontmoetingsplek

Gepubliceerd op: donderdag 17 augustus 2017
Werken op een interessante werk- en ontmoetingsplek

Bibliotheek Genemuiden zoekt vrijwilligers

De mooiste romans, de spannendste detectives en thrillers, de grappigste kinderboeken, boeiende e-books, fascinerende films en nog veel meer vindt u in de Bibliotheek Zwartewaterland. Wie zou daar nou niet willen werken? De Bibliotheek Genemuiden is voor uitbreiding van het team op zoek naar een vrijwilliger(s).

De Bibliotheek zoekt een vrijwillige gastvrouw/-heer voor de vestiging Genemuiden die elke week op woensdagmorgen van 09.45 – 12.45u wil werken. Werk je graag met mensen en media en ben je op zoek naar boeiend en afwisselend vrijwilligerswerk? Reageer dan op deze oproep.

In Bibliotheek Genemuiden ben je onder andere bezig met: opruimen en controle van de collectie, afhandelen en beantwoorden van eenvoudige vragen van klanten en het uitvoeren van eenvoudige, veel voorkomende handelingen in het bibliotheeksysteem. Vrijwilligers krijgen een instructie waarna zij direct aan de slag kunnen. Bovendien wordt een interessante en uitdagende werk- en ontmoetingsplek geboden.

Heeft u interesse? Kijk hier voor meer informtie of neem contact op met Astrid Faber, teamleidster Genemuiden & Zwartsluis, e-mail