Nieuws Bibliotheek Zwartewaterland

Werken op een interessante werk- en ontmoetingsplek Bibliotheek Genemuiden zoekt vrijwilligers

De mooiste romans, de spannendste detectives en thrillers, de grappigste kinderboeken, boeiende e-books, fascinerende films en nog veel meer vindt u in de Bibliotheek Zwartewaterland. Wie zou daar nou niet willen werken? De Bibliotheek Zwartewaterland is op zoek naar vrijwilligers.

De Bibliotheek zoekt vrijwillige gastvrouwen/-heren voor de vestiging Genemuiden die een vast dagdeel per week in de Bibliotheek willen werken, bij voorkeur de woensdagochtend. Werk je graag met mensen en media en ben je op zoek naar boeiend en afwisselend vrijwilligerswerk? Reageer dan op deze oproep.

Vrijwilligers in de Bibliotheek zullen zich bezig houden met: opruimen en controle van de collectie, afhandelen en beantwoorden van eenvoudige vragen van klanten en het uitvoeren van eenvoudige, veel voorkomende handelingen in het bibliotheeksysteem. Vrijwilligers krijgen een instructie waarna zij direct aan de slag kunnen. Bovendien wordt een interessante en uitdagende werk- en ontmoetingsplek geboden.

Heeft u interesse? Kijk dan hier voor meer informatie op of neem contact op met Astrid Faber, teamleider van Bibliotheek Genemuiden, e-mail