De Bibliotheek heeft je advies nodig! Doe je mee aan ons Biebpanel?

Gepubliceerd op: maandag 26 februari 2018

Heb jij een mening over allerlei onderwerpen? Dan krijg je nu de kans om daar iets mee te doen! Doe mee met ons online klantenpanel en geef jouw mening over allerlei zaken waar de Bibliotheek mee bezig is.

Sinds 2015 doet de Bibliotheek van Zwartewaterland mee aan Biebpanel. Een online onderzoek platform dat speciaal is ontwikkeld voor de bibliotheekbranche. Met de onderzoeken wordt de Bibliotheek vier keer per jaar voorzien van actuele klantinformatie op allerlei voor de Bibliotheek relevante gebieden. Op basis van deze onderzoeksresultaten en feedback van de klant willen wij onze dienstverlening verbeteren.

Elk jaar wordt het bestand van BiebPanelleden opgeschoond en daarom zijn we nu op zoek naar nieuwe Bibliotheekleden die graag hun mening over allerlei Bibliotheek gerelateerde onderwerpen willen geven. Denk hierbij aan de collectie, de activiteiten, de medewerkers, onze tarieven en nog veel meer.

De onderzoeken worden online uitgevoerd, dus kun je waar en wanneer het jou het beste uitkomt aan de onderzoeken deelnemen. Als lid van BiebPanel ontvang je ongeveer éénmaal per drie maanden per e-mail een uitnodiging voor een online vragenlijst. Je ontvangt dus geen ongewenste telefoontjes of post naar aanleiding van jouw deelname. De informatie die je in onderzoeken van BiebPanel verstrekt, blijft altijd anoniem, en jouw persoonlijke gegevens worden nooit met derden gedeeld. Een samenvatting van de resultaten van alle onderzoeken publiceren wij na afloop op de website van Bibliotheek Zwartewaterland. Voor meer informatie kijk je op www.biebpanel.nl.

Wij willen de dienstverlening aan onze klanten verbeteren en jij bent onze adviseur. Een win-win situatie dus! Bovendien is het eenvoudig en leuk om mee te doen aan onze onderzoeken én we verloten onder de deelnemers jaarlijks een leuk boek of andere attentie.

Wie zoeken we?
Jong, oud, man, vrouw; iedereen is welkom om mee te doen. Ben je ouder dan 16 jaar, maak je gebruik van de Bibliotheek en wil je betrokkenheid tonen? Meld je dan aan! We hopen snel nieuwe deelnemers te mogen verwelkomen als lid van ons klantenpanel. Ga naar www.biebpanel.nl en schrijf je in!