Website voorlezen

Beste SCAB-vrienden, ook lid van de Rabobank: wij vragen uw stem!!

Gepubliceerd op: dinsdag 06 maart 2018
Beste SCAB-vrienden, ook lid van de Rabobank: wij vragen uw stem!!

Vanaf 15 maart start de RABO Clubkas Campagne 2018. De SCAB heeft als culturele stichting ook een beroep gedaan op dit fonds.


Rabo Vaart en Vechtstreek wil met deze Rabo Clubkas Campagne verenigingen en stichtingen financieel een steuntje in de rug geven.

De SCAB heeft als culturele stichting ook een beroep gedaan op dit fonds. De SCAB organiseert al 25 jaar tal van culturele activiteiten (cursussen, muziek en theatervoorstellingen, lezingen, filmavonden, enz.) voor alle inwoners van Hasselt en levert daarmee een bijdrage aan het versterken van de gemeenschapszin en leefbaarheid in Hasselt. In april bijvoorbeeld, de vertoning van de film La Traviata in De Schakel met een live-optreden van het projectkoor bestaande uit enthousiaste zangers uit Hasselt en omstreken die vier aria’s uit de opera gaan uitvoeren.

De bijdrage die wij kunnen krijgen is afhankelijk van het aantal stemmen van de leden van de Rabobank op onze stichting. Daarom roepen wij alle leden van de Rabobank op om van 15 maart t/m 31 maart te stemmen op de SCAB. Nog geen lid van de Rabobank? Op de website van de bank kan iedereen met een bankrekening bij de bank zich simpel aanmelden voor een gratis lidmaatschap. Stemmen kan via de website van de Rabobank: www.rabobank.nl/vvs

Met jullie steun kunnen wij door met onze activiteiten en iedereen blijven verrassen met boeiende en interessante cursussen/lezingen, voorstellingen, etc.

Je stem is geld waard, steun daarom de SCAB Hasselt!