Boekverkoop Bibliotheek Hasselt

En bent u vrij rondom de feestdagen? Sinterklaas is weer terug naar Spanje en de kerstversiering kan uit de kast om uw huis te versieren in kerstsferen. Tijd om lekker te genieten van de feestdagen. Of gaat u soms op vakantie naar warmere oorden?

In al die gevallen kunt u niet zonder een goed boek!

De bibliotheekmedewerkers van de Bibliotheek Hasselt willen voorkomen dat Zwartewaterlanders zich vervelen en houden daarom een grote boekverkoop in deze Bibliotheek van maandag 10 december tot en met zaterdag 29 december.

Door het saneren van de collectie zijn er weer afgeschreven boeken te koop. Tijdens openingsuren van de Bibliotheek Hasselt kan iedereen neuzen tussen boeken waarvan het niet erg is, dat er een glas wijn of beker warme chocolademelk overheen valt. Of dat ze in een ver oord uitgelezen worden achtergelaten.

Het aanbod is aantrekkelijk geprijsd en u hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om iets te kopen.

De openingstijden van Bibliotheek Hasselt vindt u hier.