Janny Beertema met pensioen

Na 17 jaar werkzaam te zijn geweest voor Bibliotheek Zwartewaterland gaat onze collega Janny Beertema met pensioen. Woensdag 8 mei was haar laatste werkdag in Bibliotheek Hasselt, waar ze door klanten en collega's in het zonnetje is gezet met bloemen en andere cadeaus.

“Een dame met een echt bibliotheek-hart. Ze is begonnen als bibliotheekmedewerkster en werd al snel teamleidster. Zij maakte veel reorganisaties mee en ook de binnenkomst van vrijwilligers. Zelf zegt ze dat dit de mooiste baan is die ze heeft gehad. Hiervoor werkte ze 20 jaar in de zorg. “In de afgelopen 17 jaar heeft de Bibliotheek in Janny een bijzondere klantvriendelijk en behulpzame teamleider gehad waarvan de Bibliotheek met weemoed afscheid van neemt. Ze gaat zeer verdiend met pensioen. Maar, zegt ze nu al op haar laatste werkdag "ik kom terug als vrijwilliger in de bieb”.