Bibliotheek Genemuiden en Zwartsluis zoeken vrijwilligers

Werken op een interessante werk- en ontmoetingsplek
De mooiste romans, de spannendste detectives en thrillers, de grappigste kinderboeken, boeiende e-books, fascinerende films en nog veel meer vindt u in de Bibliotheek Zwartewaterland. Wie zou daar nou niet willen werken? De Bibliotheek Zwartewaterland is op zoek naar vrijwilligers.

De Bibliotheek zoekt vrijwillige gastvrouwen/-heren voor de vestigingen Genemuiden en Zwartsluis die een vast dagdeel per week in de Bibliotheek willen werken. Voor Genemuiden gaat dat bij voorkeur om de woensdag en in Zwartsluis zoeken we voor meerdere dagdelen vrijwilligers. Werk je graag met mensen en media en ben je op zoek naar boeiend en afwisselend vrijwilligerswerk? Reageer dan op deze oproep.

Vrijwilligers in de Bibliotheek zullen zich bezig gaan houden met: opruimen en controle van de collectie, afhandelen en beantwoorden van eenvoudige vragen van klanten en het uitvoeren van eenvoudige, veel voorkomende handelingen in het bibliotheeksysteem. Vrijwilligers krijgen een instructie waarna zij direct aan de slag kunnen. Bovendien wordt een interessante en uitdagende werk- en ontmoetingsplek geboden.

Heeft u interesse? Kijk dan hier voor meer informatie over vrijwilligerswerk en aanmelden bij de Bibliotheek  of neem contact op met Astrid Faber, coördinator van Bibliotheek Genemuiden, e-mail of Henny Bosman, coördinator van Bibliotheek Zwartsluis,