Let op! Bibliotheek Genemuiden heeft aangepaste openingstijden

Wat is het fijn dat onze Bibliotheken weer (beperkt) geopend zijn! Wij zijn erg blij dat we je weer welkom mogen heten in onze vestigingen. Ook al is het nog op een andere wijze dan normaal.

Onze Bibliotheken zijn beperkt open, dus niet op de normale openingstijden. Helaas merken we dat niet iedereen in Genemuiden weet wanneer we daar nu geopend zijn. Zodra de deur naar de Bibliotheek maar een klein stukje open staat, gaan mensen toch naar binnen. Dat is echter niet toegestaan. Daardoor komt de gezondheid van onze medewerkers en vrijwilligers in het gedrang. Zij zijn daar dan aanwezig om o.a. de ingeleverde materialen terug te plaatsen en reserveringen klaar te zetten, zodat jij tijdens de openingstijden kan vinden wat je zoekt of jouw reservering op kan halen. Dit kunnen onze medewerkers en vrijwilligers niet op 1,5m afstand doen tijdens openingstijden.

Daarom hierbij nogmaals de aangepaste openingstijden van Bibliotheek Genemuiden en het vriendelijke verzoek om alleen op die tijden naar de Bibliotheek te komen.

maandag     13.30 - 17.30 uur
vrijdag         13.30 - 20.00 uur

Coronavirus: Bibliotheek Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis aangepast geopend! Kijk voor meer informatie bij nieuws. | Op tweede Pinksterdag, maandag 1 juni, zijn onze vestigingen gesloten.