Inloopspreekuur voor digitale vragen

inloopspreekuur digitale vragen

De wereld om ons heen wordt steeds digitaler. En het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend dat iedereen daarmee om kan gaan en er gebruik van maakt. Voor veel mensen is dit echter heel lastig. Daarom start in Bibliotheek Zwartsluis een inloopspreekuur waar mensen terecht kunnen voor al hun digitale vragen.

Op vrijdag 4 december kunt u voor het eerst terecht bij het inloopspreekuur. Van 14.00 – 15.00 uur kunt u vanaf dan wekelijks op vrijdag terecht in Bibliotheek Zwartsluis voor allerlei digitale vragen. Ervaren vrijwilligers staan op vrijdagmiddag voor u klaar om u met digitale raad en daad bij te staan. En u verder te helpen in de wereld van vandaag, waarin de computer steeds belangrijker wordt.
Heeft u problemen met het aanvragen van een DigiD? Vragen over de donorregistratie of coronamelder? Wilt u een huis gaan huren, maar vindt u het lastig om te werken met de website van uw woningcorporatie? U moet een account aanmaken, maar heeft geen emailadres? Hoe verstuur ik een Whatsapp? Hoe krijg ik mijn E-book op de E-reader? Hoe kan ik digitaal een formulier invullen en terugsturen? Met deze en andere digitale problemen willen onze vrijwilligers u graag helpen. Wij respecteren uw privacy en werken volgens AVG normen.

En krijgt u de smaak te pakken, dan kunnen we u ook doorverwijzen naar cursussen die uw digitale vaardigheden verhogen.

In de Bibliotheek wordt gewerkt volgens de richtlijnen van het RIVM.

Inloopspreekuur in Bibliotheek Hasselt
Dit zelfde spreekuur is ook elke vrijdagmiddag van 13.30 - 14.30 uur in Bibliotheek Hasselt.