Corona Update 13 januari 2021

Al onze vestigingen zijn gesloten t/m 9 februari. Wel bieden we de AfhaalBieb.

De rijksoverheid heeft de maatregelen omtrent COVID-19 aangescherpt, daarom zijn onze vestigingen tot en met dinsdag 9 februari gesloten. Wel kunnen we je op een andere wijze van dienst zijn.

Online Bibliotheek & Telefonisch spreekuur
Als je lid bent van de Bibliotheek kun je gratis via de Online Bibliotheek e-books en luisterboeken lenen. Heb je al een account? Fijn! Dan kun je gewoon online blijven lezen. Heb je nog geen account? Ga dan naar www.onlinebibliotheek.nl en registreer je daar. Je hebt de keuze uit duizenden luisterboeken en e-books voor je tablet, smartphone of e-reader. Deze kun je lezen/luisteren via de OnlineBibliotheek app, op je e-reader of via je webbrowser.
Wil je meer informatie of hulp? Kijk dan op www.onlinebibliotheek.nl of maakt gebruik van ons telefonisch spreekuur. Op elke doordeweekse dag van 10.00 – 12.00 uur is Bibliotheek Zwartewaterland bereikbaar via 0522 – 46 20 44. Een medewerker zit dan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Niet alleen de vragen over de Online Bibliotheek, maar ook voor vragen over onze andere dienstverlening.

AfhaalBieb
Al onze vestigingen hebben een afhaalservice voor gereserveerde materialen. Je reserveert via onze website de materialen die je wilt lenen. Zodra deze materialen voor je klaar staan, ontvang je van ons bericht. Je mailt vervolgens naar je eigen Bibliotheek dat je jouw gereserveerde materialen wilt ophalen. Vervolgens nemen wij contact met je op om een afspraak te maken, wanneer je jouw reservering op kunt halen. Als je jouw reservering ophaalt, mag je op datzelfde moment ook jouw materialen inleveren. Op deze manier kun je veilig jouw materialen ophalen en zorgen we voor spreiding.

Geleende materialen
Heb je materialen in huis die je voor 10 februari moet inleveren? Deze worden automatisch voor je verlengd. In ‘mijn bibliotheek’ op onze website, kun je de exacte inleverdatum terugvinden voor jouw geleende materialen.

Nieuwsbrief
Ook via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van onze activiteiten en krijg je updates over onze coronamaatregelen. Ontvang je deze nog niet? Meld je dan aan via onze website.

Op onze website www.bibliotheekzwartewaterland.nl vind je meer informatie over onder meer onze dienstverlening en de jeugdbibliotheek.

T/m dinsdag 9 februari zijn al onze vestigingen gesloten. Wel bieden we o.a. de AfhaalBieb. Voor meer informatie zie nieuws.