Openingstijden AfhaalBieb

AfhaalBieb

Al onze vestigingen hebben een afhaalservice voor gereserveerde materialen. Je reserveert via onze website de materialen die je wilt lenen. Zodra deze materialen voor je klaar staan, ontvang je van ons bericht.

Ga je naar de AfhaalBieb in Genemuiden of Hasselt, dan stuur je een mail terug met de mededeling dat je jouw reserveringen wilt ophalen. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken. Dat kan alleen op de volgende momenten:

Bibliotheek Genemuiden
Maandag 14.00 - 15.00 uur
Woensdag 14.00 - 15.00 uur
Donderdag 15.00 - 16.00 uur (vanaf 8 april)
Vrijdag 14.00 - 15.00 uur
Exact tijdstip alleen op afspraak.

Bibliotheek Hasselt
Maandagmiddag, woensdagmiddag, donderdagmiddag en vrijdagmiddag. Tijdstip alleen op afspraak

Ga je naar de AfhaalBieb in Zwartsluis, dan kun je na ontvangst van het bericht dat de reserveringen voor je klaar staan, je reserveringen op de volgende momenten ophalen. Dit kan zonder een tijdsafspraak te maken.

Bibliotheek Zwartsluis
Maandag 13.30 – 15.30 uur
Donderdag 15.00 – 17.00 uur

Heb je vragen over de AfhaalBieb of onze andere dienstverlening? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze website.