Uitleg bij online afspraak coronaprik

In mei en juni 2021 ontvangen miljoenen Nederlanders van 18 tot 60 jaar een uitnodiging voor de coronaprik. Heb je ook een brief ontvangen? En kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van een online afspraak? De Bibliotheek Kop van Overijssel geeft graag uitleg.

Een afspraak maken voor de coronaprik kan telefonisch, maar gaat sneller online met DigiD. Zie je daar tegenop of vind je het lastig? Om mensen te helpen heeft Stichting Digisterker - op verzoek van de GGD GHOR Nederland - een demo ontwikkeld met uitleg over het online maken van de prikafspraak. Een klik op onderstaande afbeelding leid je naar deze uitleg.

Afbeelding_uitleg_coronaprik.png

Heldere taal
Wil je meer uitleg over het coronavirus, de vaccinatie of de test? Steffie legt alles over corona eenvoudig uit. Als het nodig is ook in een andere taal. Klik hier om naar Steffie te gaan.