Versoepeling coronaregels. Dit betekent het voor de Bibliotheek.

Bibliotheek Zwartewaterland coronaregels

Vanaf 25 februari is het goed om je aan de basisregels te houden, maar zijn er geen restricties meer. Dus kom langs en ontdek welke activiteiten en boeken we hebben voor jou!

Activiteiten en coronatoegangsbewijs

We mogen weer activiteiten organiseren. Wil je weten wanneer welke activiteiten zijn? Kijk dan in onze agenda.

De regels waar we ons aan moeten houden:

• Bij activiteiten met meer dan 500 personen is een coronatoegangsbewijs verplicht. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar en ouder. Vanaf 14 jaar is het ook het tonen van een geldig legitimatiebewijs verplicht (ID, paspoort of rijbewijs). Wanneer dit nodig is, vermelden we dit op onze website.

Hulp bij het coronatoegangsbewijs en online afspraak boosterprik

Er zijn verschillende manieren om aan een coronatoegangsbewijs te komen. Via de CoronaCheck-app, door te printen via CoronaCheck.nl of door te bellen met de Covid-informatielijn.

Voor de eerste twee opties en voor het online maken van een afspraak voor de boosterprik heb je een DigiD nodig en wat ervaring met smartphone of computer. Als je daarbij hulp kunt gebruiken, ben je welkom bij ons. Heb je hulp bij printen of een korte uitleg nodig? Vraag het een van onze medewerkers in de vestiging. Wil je liever wat meer ondersteuning? Kom dan langs bij een van onze spreekuren. Alle informatie over de spreekuren is hier te vinden.

Vragen en meer informatie

Heb je nog vragen? Dan kun je deze stellen via het contactformulier. We proberen zo snel mogelijk op je bericht te reageren. Volg daarnaast de berichten op onze website of onze social mediakanalen voor eventuele nieuwe informatie.

Kijk voor alle laatste informatie over het coronavirus op de website van het RIVM.

We hopen je snel weer te zien in een van onze vestigingen!