Laat de natuur je verbazen tijdens de Kinderboekenweek

Wat is het liefste dier? De oudste boom? Of het harigste beest? Tijdens de Kinderboekenweek (5 t/m 16 oktober) kun je het ontdekken in de Bibliotheek. Dan staat namelijk alles in het teken van de natuur. In de Bibliotheek kun je alles vinden over dieren, planten en het klimaat overal ter wereld!

Ga jij mee op ontdekking tijden de GIGA-GROEN-DAG?

Op woensdagmiddag 12 oktober is in Bibliotheek Hasselt van 14.30 tot 16.00 van alles te ontdekken. Er komt een echt ROVA vrachtwagen en je kunt spelen met de waterspeelbak. Er is een workshop waarbij je samen naar buiten gaat om de natuur te 'lezen' en een workshop waarbij je door middel van zonnepanelen stroom gaat opwekken. Houd voor deze laatste 2 activiteiten de agenda in de gaten! Kom gezellig langs om de andere activiteiten te ontdekken. Zien we jullie op 12 oktober?