Doe mee met de Stripweek in de Bibliotheek Zwartsluis

In de voorjaarsvakantie is het Stripweek in de Bibliotheek Zwartsluis. Op het programma staan een Stripfigurenspeurtocht, de workshop Print je eigen 3D-stripfiguur en de workshop Maak je eigen Flip(strip)boekje. Alle drie de activiteiten zijn geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Op dinsdag 20 februari 2024 hebben we een uitdagende Stripfigurenspeurtocht uitgezet in de straten rond de Bibliotheek Zwartsluis. De route kun je binnen bij de balie ophalen. We zijn benieuwd of jij weet te ontdekken welk stripfiguur we zoeken. Lijkt het je leuk om mee te doen? Kom dan tussen 14.00 en 16.30 uur bij ons langs. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

De creatieve workshop Print je eigen 3D-stripfiguur vindt plaats op woensdag 21 februari 2024 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze workshop ontwerp je je eigen stripfiguur in het computerprogramma TinkerCAD. Vervolgens print je het in 3D uit. Niet alleen erg leuk, maar ook nog eens heel leerzaam. Interesse? Klik dan hier om je aan te melden. Er is plek voor maximaal tien deelnemers. Deelname kost 1,50 euro per persoon.

We sluiten de Stripweek op donderdag 22 februari 2024 van 10.00 tot 12.00 uur af met de workshop Maak je eigen Flip(strip)boekje. Mag jij graag tekenen? Dan is deze workshop iets voor jou. Teken op ieder velletje een (strip)figuurtje die steeds net iets anders is. Als je daarna heel snel door de velletjes bladert, lijkt het net of je (strip)figuurtje beweegt. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.