Luisterboeken

Luisterboeken

Vind meer artikelen over

Voor welke leeftijd? 4-12 (basisschool kids), 12-18 (tieners/jongeren), 18+ (iedereen boven 18)
Leren, lezen en lenen Luisterboeken

Online Bibliotheek | Kies uit duizenden luisterboeken (download de gratis app).

De Online Bibliotheek app bevat duizenden luisterboeken. Met de Online Bibliotheek app geniet je altijd en overal van de mooiste verhalen of vergroot je je kennis door bijvoorbeeld het volgen van een talencursus. De Online Bibliotheek is te gebruiken via een app die je kunt downloaden voor je tablet of smartphone. Maak je keuze uit een ruim assortiment: van romans, thrillers tot kinderboeken en taalcursussen.

Omschrijving
De luisterboek-collectie van de ‘Online Bibliotheek’ waarmee we als lokale Bibliotheek samenwerken bestaat uit vele duizenden luisterboeken. Het assortiment wordt regelmatig ververst en er is ruime keuze: van romans, thrillers, tot kinderboeken en talencursussen. De luisterboeken mag je 3 weken lenen. Is de tijd te kort? Dan kun je de leentermijn natuurlijk ook verlengen. Ook kiezen uit duizenden luisterboeken? Nog geen abonnement op de Bibliotheek? Wordt vandaag nog lid.

Voor wie?
Toegang tot de luisterboek-collectie is voor leden van de Bibliotheek die graag naar verhalen luisteren op een tablet of via een smartphone.

Meer informatie
Kies je luisterboek (via de Online Bibliotheek)
Luisteren voor je lijst.

Ook interessant