Vacatures - Vrijwilligers gezocht!

Vind meer artikelen over

Voor welke leeftijd? 18+ (iedereen boven 18)
Locatie en service Bibliotheek Genemuiden, Bibliotheek Zwartsluis, Bibliotheek Hasselt

Altijd een plek voor mensen die mee willen helpen bij de dienstverlening van de Bibliotheek

De Bibliotheek heeft altijd een plek voor mensen gebruiken die mee willen helpen bij de dienstverlening van de Bibliotheek. Wil je op vaste dagen en tijden werken? Of juist liever flexibel inzetbaar zijn? Wil je helpen bij activiteiten, opruimen of juist het begeleiden van mensen bij het vergroten van taal- en/of digitale vaardigheden? Of vind je voorlezen voor kinderen heel erg leuk? Laat het ons weten. Word vrijwilliger bij de Bibliotheek!

Voor wie?
Iedereen die als vrijwilliger graag een steentje wil bijdragen aan de maatschappelijk educatieve Bibliotheek.

Omschrijving
Hieronder treft u verschillende functieprofielen die meer informatie bieden over de mogelijke werkzaamheden. Onder het handboek treft u documenten aan die u meer inzicht geven in wat van u als vrijwilliger verwacht wordt en wat de Bibliotheek u te bieden heeft.

Indien u interesse heeft vul dan het aanmeldingsformulier in en lever het in bij de Bibliotheek of mail het naar , dan wordt er met u contact opgenomen. Bij vragen kunt u ook gebruik maken van dit mailadres of u wenden tot een bibliotheekmedewerker.

Vrijwilligersfuncties

Vrijwilliger gastvrouw of heer activiteiten
Vrijwilliger voorlezen Voorleesexpress
Vrijwillige gastvrouw of heer frontoffice