Word lid en kies je cadeau!

Vind meer artikelen over

Voor welke leeftijd? 18+ (iedereen boven 18)
Leren, lezen en lenen Boeken, E-books, Films, Muziek, Luisterboeken, Apps

Het is weer herfst en de dagen worden korter. Hét moment om lekker op de bank te kruipen met een goed boek. Met het Bibliotheek-abonnement ‘TOP’ raak je niet uitgelezen. Je hebt keuze uit een collectie van ruim één miljoen boeken en duizenden e-books. Word nu lid en ontvang een welkomstcadeau! Je hebt keuze uit een Mediamarkt-cadeaubon of een podiumkaart ter waarde van €15 euro. Deze actie loopt t/m 31 december.

Lees, luister en laat je verrassen!

Waarom lid worden?

• Keuze uit een continu bijgewerkte leencollectie van één miljoen boeken!
  • Ruim 20.000 (actuele) e-books.
  • Liever luisteren? Ruim 1.000 luisterboeken staan voor je klaar
  • Volg inspirerende, verrassende cursussen en workshops
  • Leen films en games

Kies je welkomstcadeau

De prijs voor het jaarlidmaatschap voor Bibliotheek Zwartewaterland bedraagt € 57,50 voor het TOP-abonnement (toptitels gratis twee weken lenen, leentermijn vier weken). Meld je aan en vraag je welkomstcadeau op. Deze is samen met je leenpas op te halen in de Bibliotheek.

Algemene informatie en voorwaarden

De actie loopt tot en met 31 december en is voor iedereen van 18 jaar en ouder die lid wil worden van Bibliotheek Zwartewaterland. De welkomstcadeaus zijn niet inwisselbaar in contanten. Abonnementsduur van het lidmaatschap is één jaar. Ben je jonger dan 18 jaar dan is de actie niet geldig maar het lidmaatschap gratis: meld je hier aan.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.