Resultaten 1 - 10 van 12
Projectkoor Jesus Christ Superstar

De film Jesus Christ Super Star: film met live gezongen songs. Onder leiding van de dirigente Nynke Poelsma willen we met een projectkoor enkele songs uit deze rockopera instuderen.

Regel het met je DigiD: werken met de e-overheid

Belastingaangifte doen, een afspraak maken bij de gemeente, huurtoeslag aanvragen; alles gaat tegenwoordig met de computer. Met veel invulformulieren en je digitale handtekening: DigiD. Veel mensen vinden dit moeilijk.De cursus Digisterker - Werken met de e-overheid helpt u op weg.

Wordt u ook taalvrijwilliger?

Zoekt u een leuke en zinvolle tijdsbesteding? Taalpunt Zwartewaterland draagt zorg voor taalles aan volwassenen, die nog onvoldoende de Nederlandse taal beheersen om volledig mee te kunnen doen in de maatschappij. Naast klassikale taalverhogingslessen, wordt ook in groepjes taalles gegeven of individueel. Hiervoor zijn regelmatig nieuwe enthousiaste vrijwilligers nodig, die – zo mogelijk in de bibliotheek -- ondersteuning bieden aan deelnemer(s) van het Taalpunt.

Belastinghulp in de Bibliotheek

Voor 1 mei moet de belastingaangifte zijn ingediend. Voor iedereen die dat lastig vindt of er vragen over heeft, organiseert Bibliotheek Zwartewaterland belastinghulp.

Klik & Tik

Wilt u graag meer met de computer doen? Kom dan naar de cursus Klik & Tik in Bibliotheek Hasselt.  Of in Zwartsluis: de Toesebolte. Elke maandagochtend inloop van 10.00 tot 12.00 uur.

Voorleeshalfuurtje in Bibliotheek Hasselt

Elke woensdagmiddag van 15.00 tot 15.30 uur is er een voorleeshalfuurtje in de Bibliotheek Hasselt. Voorlezen is ontzettend gezellig en leuk, zowel voor het kind als voor de voorlezer! Bovendien is voorlezen is niet alleen leuk, maar ook heel belangrijk in de ontwikkeling van het kind.

Bridge cursus

Lijkt het je dit ook wel wat, maar ken je het spel niet? Bij voldoende belangstelling zal in de bibliotheek een bridgecursus worden gegeven. Gedurende tien lessen zal een basis voor deze kaartsport worden gelegd.

Buurttafel

Vrijdag 29 Maart is in Bibliotheek Hasselt in samenwerking met Welzijn Ouderen: Buurttafel Hasselt. Samen met uw buurtgenoten, familie, mantelzorger, vriend(in) aan tafel. We serveren een uitgebreide brood- maaltijd; met elke keer een seizoen verrassing!