Direct naar de inhoud
Resultaten 1 - 9 van 9
inloopspreekuur voor digitale vragen

De wereld om ons heen wordt steeds digitaler. En het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend dat iedereen daarmee om kan gaan en er gebruik van maakt. Voor veel mensen is dit echter heel lastig. Daarom is in Bibliotheek Hasselt een inloopspreekuur waar mensen uit Zwartewaterland terecht kunnen voor al hun digitale vragen.

inloopspreekuur voor digitale vragen

De wereld om ons heen wordt steeds digitaler. En het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend dat iedereen daarmee om kan gaan en er gebruik van maakt. Voor veel mensen is dit echter heel lastig. Daarom is in Bibliotheek Zwartsluis een inloopspreekuur waar mensen terecht kunnen voor al hun digitale vragen.

Klik en Tik

Vaardig worden met de computer en het internet in de Bibliotheek

Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Bankzaken regelen, een reis boeken, winkelen of belastingaangifte doen, alles gaat tegenwoordig via internet. Hebt u moeite om de weg te vinden op internet? U bent niet de enige! Klik & Tik helpt u vaardig te worden met de computer en internet.

mensen

Ken je nog niet zoveel Nederlandse woorden? Vind je het moeilijk om Nederlandse teksten te lezen? Of is schrijven voor jou een probleem?
Kom dan naar de taalmorgen in Bibliotheek Genemuiden.

Voorleeshalfuurtje in Bibliotheek Hasselt

Elke woensdagmiddag is van 15.00 tot 15.30 uur een voorleeshalfuurtje in de Bibliotheek Hasselt. Voorlezen is ontzettend gezellig en leuk, zowel voor het kind als voor de voorlezer!  Bovendien is voorlezen niet alleen leuk, maar ook heel belangrijk in de ontwikkeling van het kind.

boekverkoop

Buitenkans voor boekliefhebbers

Heeft u alle cadeaus voor de feestdagen al in huis? Of wilt u gewoon lekker veel boeken hebben? Wij hebben een goede tip!

3D print webinar

Lablearning@Home, MaakMeeMaand

Serie webinars ‘Design your own 3D object
In de webinar van 15 december en die van 19 januari, staat de 3D printer centraal. Met twee verschillende softwareprogramma’s ga je aan de slag met het ontwerpen van je eigen 3D object. We bouwen daarbij de moeilijkheidsgraad op zodat je je technische vaardigheden steeds verder kunt ontwikkelen en verbreden. De eerste van de serie was op dinsdag 17 november.

3D print webinar

Lablearning@Home, MaakMeeMaand

Serie webinars ‘Design your own 3D object
In de webinar van 19 januari, staat de 3D printer centraal. Met een softwareprogramma ga je aan de slag met het ontwerpen van je eigen 3D object. Door de eerste twee webinars bouwen we daarbij de moeilijkheidsgraad op zodat je je technische vaardigheden steeds verder kunt ontwikkelen en verbreden. 

E-book spreekuur in Bibliotheek Hasselt

Via de Online Bibliotheek is het mogelijk om e-books te lenen voor de tablet, smartphone en e-reader. Er is een keuzen uit ruim 26.000 e-books. U moet daarvoor wel lid zijn van de plaatselijke Bibliotheek of een abonnement hebben op de Online Bibliotheek. We merken dat er regelmatig vragen zijn over onder andere het downloaden van e-books en over het lenen via de online Bibliotheek.