Resultaten 1 - 10 van 11
Foto’s van Alie Kant

In de bibliotheek te Hasselt exposeert Alie Kant een aantal van haar mooiste foto´s. Niet alleen de foto´s zijn bijzonder, maar ook het materiaal waarop de foto´s zijn afgedrukt. 

Expositie “Jonge Mantelzorgers”

In de Sluuspoort in Zwartsluis is van 3 augustus tot 31 augustus een expositie te zien van werk van Jonge Mantelzorgers uit Zwartewaterland.

E-book spreekuur in Bibliotheek Hasselt

Al een aantal jaren is het mogelijk e-books te lenen via de Bibliotheek, zowel voor de e-reader, tablet als smartphone. Jaarlijks zien we het gebruik in Zwartewaterland toenemen. Zo waren er in 2014 189 accounts in Zwartewaterland waarop minstens één e-book was gedownload. Eind 2017 waren dat 299 accounts. In 2014 hebben de accounts samen 1.484 e-books geleend, in 2017 waren dat er 5.704. Bijna vier keer zoveel!

Klik & Tik

Wilt u graag meer met de computer doen? Kom dan naar de cursus Klik & Tik in Bibliotheek Hasselt. Of in Zwartsluis: de Toesebolte. Elke maandagochtend inloop van 10.00 tot 12.00 uur.

Voorleeshalfuurtje

Er is elke woensdagmiddag van 15.00 tot 15.30 uur een voorleesuurtje in de Bibliotheek Hasselt. Voorlezen is ontzettend gezellig en leuk, zowel voor het kind als voor de voorlezer!  Bovendien is voorlezen niet alleen leuk, maar ook heel belangrijk in de ontwikkeling van het kind.

Opening SCAB seizoen met een Concert van Erwin Nijhoff

Dit jaar wordt het SCAB-seizoen geopend met een concert van Erwin Nyhoff. Hij is begonnen als frontman van The Prodigal Sons; met de debuutplaat Wine of Life (1993) toert de band langs alle belangrijke poppodia, inclusief Pinkpop en Lowlands.

SCAB Filmavond

SCAB afdeling Film toont 7 september 2019 weer een film in Bibliotheek Hasselt. Als altijd een heerlijke film die vanaf de eerste tot de laatste minuut weet te vermaken, te boeien en te fascineren. 

Iedereen is welkom. Toegang: € 7,50 en vrienden van SCAB € 5,00.

 

Binnenkijken in het parochiehuis

Wie altijd al eens wilde binnenkijken in het parochiehuis bij de Heilige Stephanuskerk, kan daar terecht op zaterdag 12 oktober 2019.