Wil je beter leren lezen en schrijven? Wil je beter Nederlandse teksten begrijpen en goede zinnen kunnen maken? Of wil je jouw basisvaardigheden verbeteren en goed op je computer/ laptop/ telefoon kunnen werken?

Kom naar het Taalpunt! We zoeken samen naar de beste manier voor jou om je te ontwikkelen. In Hasselt, Genemuiden of Zwartsluis. Mogelijk kunt u veel leren van een taalcoach (individueel) of kunnen we u doorverwijzen naar taalles in een groep in Zwartewaterland.

Wat biedt het Taalpunt?

  • Advies op maat
  • Eenvoudige boeken en andere passende lesmaterialen
  • Taalmorgens

Waar?

Het Taalpunt vind je in Bibliotheek Hasselt, Dr. H.A.W. van der Vechtlaan 34, 8061 HK Hasselt.

Wanneer?

Het spreekuur van Taalpunt Zwartewaterland is elke donderdag van 16.00-20.00 uur (liefst op afspraak) behalve in schoolvakanties.

Taalmorgens

Het Taalpunt organiseert wekelijks taalmorgens in gemeente Zwartewaterland, waarbij de taal centraal staat. We lezen belangrijke informatie, praten met elkaar, doen taalspellen, oefenen in schrijven, lezen eenvoudige boeken en nog veel meer. Taalvrijwilligers helpen de docent. Deze activiteit is bedoeld voor iedereen die graag met taal bezig is, mensen wil ontmoeten en het fijn vindt om steeds beter te worden in Nederlands. Het is niet belangrijk of je in Nederland bent geboren of in een ander land.

Kom ook, je bent van harte welkom! Neem een ander mee!

Netnieuws 

Via netnieuws kun je in een online omgeving oefenen met taal. Door te klikken op onderstaande afbeelding kom je in de online omgeving.

logo netnieuws

 

Contact

Wil je meer informatie? Dan kun je mailen of bellen naar taalpuntdocent Dita Rommelaar, , tel. 06-40992075.

Voor meer informatie over Taal voor het Leven, kun je ook terecht op de website van Lezen en Schrijven: www.lezenenschrijven.nl