Resultaten 1 - 10 van 12

Wil je op vakantie binnen de Europese Unie? Of wil je naar een evenement in Nederland? Dan heb je daar een coronabewijs voor nodig. Dit bewijs maak je via de CoronaCheck-app of via de website www.coronacheck.nl. Vind je dit lastig of heb je hier vragen over? De Bibliotheek Zwartewaterland staat voor je klaar.

In de afgelopen weken hebben we in Bibliotheek Hasselt twee dames gehad die ons fantastisch geholpen hebben. Zij waren 'hulpje van de week'. Lijkt het jou ook leuk om een keer in de Bibliotheek te helpen? Meld je dan aan via  of in Bibliotheek Hasselt.

Op 19 juni jl was de landelijke Boekstartdag. Ook in onze Bibliotheken waren er diverse super leuke activiteiten, waar veel kinderen en hun ouders aan hebben deelgenomen. Voor Bibliotheek Zwartewaterland was het een geslaagde dag.

Draag jij de Bibliotheek een warm hart toe?

Wat fijn dat we weer open zijn. Dat we weer mensen mogen verwelkomen om boeken, tijdschriften en andere materialen te lenen. Om samen te genieten van (culturele) activiteiten. Om een digitale cursus te volgen. Of om persoonlijk vragen te beantwoorden over het online contact met de overheid. Om ook na de zomervakantie op volle kracht verder te gaan, zijn we op zoek naar vrijwilligers.

Goed nieuws! Bibliotheek Zwartewaterland is weer open. Gelukkig maar, want we hebben jullie enorm gemist.

Op maandag 17 mei kondigde het kabinet aan dat alle bibliotheken in Nederland weer open mogen. We zijn erg blij jullie weer te mogen verwelkomen. Uiteraard blijven de geldige coronamaatregelen van kracht. Daarbij is de Bibliotheek zo ingericht dat het voor alle bezoekers én medewerkers veilig is.

In mei en juni 2021 ontvangen miljoenen Nederlanders van 18 tot 60 jaar een uitnodiging voor de coronaprik. Heb je ook een brief ontvangen? En kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van een online afspraak? De Bibliotheek Kop van Overijssel geeft graag uitleg.

Vind jij het leuk om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken? Als lid van de Bibliotheek kun je ruim 160 online cursussen volgen. Gratis, op een moment dat het jou uitkomt.

De wereld om ons heen wordt steeds digitaler. En het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend dat iedereen daarmee om kan gaan en er gebruik van maakt. Voor veel mensen is dit echter heel lastig. Daarom start in Bibliotheek Zwartsluis een inloopspreekuur waar mensen terecht kunnen voor al hun digitale vragen.