Resultaten 1 - 3 van 3

Sinds 1 januari 2019 hebben alle bibliotheken in de gemeente Zwartewaterland een Advies- Informatie- en Ontmoetingspunt (AIO-punt). Hier kunnen inwoners terecht met alle vragen op het gebied van welzijn, vrijwilligersactiviteiten, zorg en ondersteuning. Het geven van informatie en advies aan inwoners is een uitbreiding van de dienstverlening van de Bibliotheek, waar inmiddels zo veel meer gebeurt dan alleen het uitlenen van boeken.

De Nationale Voorleesdagen zijn speciaal gericht op kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. Voorlezen is leuk en nuttig: het versterkt de band tussen ouder en kind en is goed voor de taalontwikkeling en schoolprestaties. Prenten- en voorleesboeken worden tijdens De Nationale Voorleesdagen volop onder de aandacht gebracht.

Voorlezen, wie is er niet groot mee geworden? Voor menigeen is de levenslange liefde voor het verhaal begonnen met dat ene speciale voorgelezen boek waar je maar geen genoeg van kreeg. Je weet vast zelf nog wel hoe fijn of spannend het was om voorgelezen te worden, of hoeveel voldoening het gaf om zelf voor te lezen.

Gepubliceerd op: donderdag 13 december 2018

Nieuw en toch vertrouwd; dat is deze nieuwe website.
Na vele jaren 'trouwe dienst' zwaaien we onze oude website uit en bieden u graag deze frisse en overzichtelijke site aan.

Onze wens om al onze activiteiten en diensten nog beter onder de aandacht te brengen, hopen we hiermee te vervullen.

Bent u ook tevreden of hebt u vragen, wensen of een klacht? We horen het graag allemaal van u.