Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Boekstartdag

Boekstartdag

Kom op zaterdag 19 juni naar de BoekStartdag in Bibliotheek Genemuiden, Bibliotheek Hasselt of Bibliotheek Zwartsluis waar de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders een extra hartelijk welkom krijgen. Doe samen met je kindje(s) mee aan leuke activiteiten en ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn. 

In alle drie de bibliotheken organiseren we op deze dag activiteiten. Zo wordt er voorgelezen met Dikkie Dik en met een vertelkastje. Is er een sessie interactief voorlezen in samenwerking met Centrum voor logopedie en kunnen de kinderen deelnemen aan peutergym dat in samenwerking met bewegen in Zwartewaterland wordt gegeven.

Dat is nog niet alles wat je kunt doen! Kinderen kunnen ook deelnemen aan een speurtocht, kleurplaten kleuren, op de foto met de voorleesshow, reuze grote prentenboeken lezen. Als je deelneemt aan de speurtocht of je ingekleurde kleurplaat inlevert, maak je kans op leuke prijsjes. Elke (BoekStart) bezoeker krijgt een verrassingstasje mee naar huis. En ieder nieuw (jeugd) lid ontvangt een Coco vingerpoppetje/knuffeltje, bekend van het prentenboek van het jaar 2021 'Coco kan het!'.

Ben jij er samen met je kindje(s) ook bij? We zien je graag op zaterdag 19 juni. Wij houden rekening met de corona maatregelen. Er mogen maar een maximaal aantal personen tegelijkertijd aanwezig zijn in de Bibliotheek. Is maximale aantal bereikt, dan vragen we u vriendelijk buiten (op afstand) te wachten.

Meer weten over voorlezen? Kijk dan op boekstart.nl. Of download de BoekStartapp voor boekentips.

Datum zaterdag 19 juni 2021
Tijd 10:00 tot 12:30 uur
Voor wie Kinderen (0-4 jaar)
Soort activiteit Evenement
Prijs Gratis